Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΛΗΣΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ; ΧΑΜΕΝΑ 20 ΕΚ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΛΕΣΙΟΥ








ΛΗΣΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ
ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ;
ΧΑΜΕΝΑ 20 ΕΚ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

ΛΗΣΤΕΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΟ ΔΗΛΕΣΙ
Καθημερινά δεχόμαστε διαμαρτυρίες από κατοίκους του Δηλεσίου για επιδρομή στα σπίτια τους από ληστές.
Και το σημαντικότερο. Δεν πρόκειται για συνηθισμένους κλέφτες, αλλά για συμμορίες που ληστεύουν ταυτόχρονα δύο, τρεις ή και περισσότερες κατοικίες.
Κοινή η διαπίστωση όλων πως είμαστε απροστάτευτοι. Οι ληστές μας κλέβουν ανενόχλητοι και οι Αρχές ανύπαρκτες.
Δήμος, Αστυνομία και Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απλώς δέχονται τις διαμαρτυρίες από τους λεηλατημένους συνδημότες.
Καμία αντίδραση από το Δήμο, κανένα φανερό μέτρο δεν έχουμε δει για να περιοριστούν οι ληστείες.

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ
Έτσι ως Δημοτική Παράταξη την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 φέραμε το πρόβλημα στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας ζητώντας να γίνει ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα την αστυνόμευση στο Δήλεσι. Ζητήσαμε να προσκληθούν εκπρόσωπος του Υπουργείου και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου.
Στόχος να αναδειχθεί το πρόβλημα, να ακούσουμε από τους αρμοδίους γιατί το Δήλεσι δεν προστατεύεται από την Αστυνομία, για τις ελλείψεις σε προσωπικό και να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα για την προστασία της ζωής και των περιουσιών μας.

ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΡΟΜΑ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ;
Καθημερινά γινόμαστε αποδέκτες της ανησυχίας για την εγκατάσταση Ρομά στο Δήλεσι, προκειμένου να αποσυμφορηθούν άλλες περιοχές.

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ
Εμείς ως Δημοτική Παράταξη την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 αναφέραμε τις ανησυχίες αυτές στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας ζητώντας να ενημερωθούμε.
Από τον Αντιδήμαρχο Δημητρίου Ηλία, που αναπλήρωνε το Δήμαρχο, πληροφορηθήκαμε ότι και ο ίδιος έχει τις ίδιες πληροφορίες, αλλά ο Δήμος δεν έχει επίσημη ενημέρωση για το θέμα της μετεγκατάστασης των Ρομά στο Δήλεσι.
Αναμένουμε …

ΧΑΜΕΝΑ 20 ΕΚ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΛΕΣΙΟΥ
Δύο προσκλήσεις από 10 εκατομμύρια ευρώ η καθεμιά προς τους Δήμους της Στερεάς Ελλάδας, έγιναν από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την κατασκευή σχολικών μονάδων, με τη δεύτερη πρόσκληση να λήγει 15 Ιανουαρίου 2018.
Δυστυχώς ο Δήμος μας δεν υπέβαλε φάκελο χρηματοδότησης για την κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου και τα χρήματα πήγαν για σχολεία στην Άμφισσα, τη Λαμία, την Ερέτρια και το Καρπενήσι που φρόντισαν να έχουν έτοιμες τις μελέτες.
Κάτι που ο Δήμος μας δεν πέτυχε, αν και η έκταση για το Σχολείο αγοράστηκε το 2006 και επί τουλάχιστον 10 χρόνια, εμείς ως Δημοτική Παράταξη ζητούσαμε να έχουν έτοιμες τις μελέτες, επειδή όταν θα βρεθούν τα χρήματα τότε θα τρέχουμε και δεν θα προλαβαίνουμε.
Και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε!
Αποτέλεσμα οι μαθητές στο Δήλεσι να μαθαίνουν γράμματα σε αίθουσες κοντέϊνερ και σε ένα βιομηχανικό κτίριο με μικρές αίθουσες διδασκαλίας.
… Και ο αύλειος χώρος να μικραίνει κάθε φορά που έρχεται ένα καινούργιο κοντέϊνερ για να καλυφθούν οι ανάγκες των μαθητών από το Δήλεσι.

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ
Εμείς ως Δημοτική Παράταξη την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 καταγγείλαμε στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Τανάγρας, για ακόμα μία φορά τις παραλείψεις του Δήμου Τανάγρας.
Ζητήσαμε να τηρηθούν οι από εξαμήνου δεσμεύσεις, του Δημάρχου κ. Περγάλια και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τανάγρας κ. Κουρουτού πως το θέμα θα συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να τηρήσει τη δέσμευσή του και να φέρει το θέμα του Σχολείου στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Εκεί θα ενημερωθούμε όλοι για τις παραλείψεις που διαρκώς οδηγούν στην αναβολή της κατασκευής του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου και θα απομονωθούν οι συκοφάντες που με τα ψέματα που διαδίδουν καλύπτουν τις παραλείψεις του Δήμου.
Ο Σύλλογος Γονέων του Σχολείου έχει ήδη ενημερωθεί και όλοι οι γονείς και κάτοικοι του Δηλεσίου περιμένουμε να τολμήσει ο Δήμαρχος κ. Περγάλιας να φέρει το θέμα του Σχολείου στο Δημοτικό Συμβούλιο.


Δήλεσι, 28 Ιουνίου 2018
Για το «ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
















------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας