ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ - Εβδομάδα Εθελοντισμού


Στα πλαίσια της εβδομάδας εθελοντισμού που διανύσαμε και του περιβαλλοντικού προγράμματος που εκπονούν οι μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας, έλαβε χώρα την Παρασκευή 27  Μαϊου 2018, δράση διαμόρφωσης του εξωτερικού περιβάλλοντος χώρου του σχολείου μας με φύτευση αρωματικών και καλλωπιστικών φυτών.
Προηγήθηκε αποψίλωση του χώρου, καθαριότητα και κλάδεμα των υπαρχόντων φυτών. Στην δράση συμμετείχε το σύνολο των μαθητών με μεγάλη προθυμία και ευχάριστη διάθεση.
Συντονίστρια της δράσης: Νότη Αλεξάνδρα ΠΕ 02 Δ/ντρια Γ/σίου. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του προγράμματος: Μπατζαλής Χρήστος ΠΕ 17, Δεφίγγος Στέφανος ΠΕ 11 και Κατσιαβριά Αναστασία ΠΕ02. Υπήρξε  συμμετοχή και βοήθεια από όλους τους συναδέλφους και ιδιαιτέρως  από τον κ. Δεληγιάννη Γεώργιο ΠΕ 04.


        


https://gymoinof.wordpress.com/----------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας