Η Κυριακή του Αντίπασχα στον Άγιο Θωμά Τανάγρας

Σε αναστάσιμη ατμόσφαιρα πανηγύρισε το παρεκκλήσιο του Αγίου Θωμά Τανάγρας (12 αι.) στην ομώνυμη κοινότητα στη νεκρόπολη της αρχαίας Τανάγρας δίπλα στον Ασωπό ποταμό.
Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο ιεροκήρυκας της μητροπόλεως Θηβών & Λεβαδείας π. Βασίλειος Αθανασόπουλος, ο οποίος ανέλαβε και τη διακονία του Θείου Λόγου. Μαζί του συλλειτούργησαν οι εφημέριοι των όμορων ενοριών Κλειδίου & Οινόης π. Χρήστος Αικατερίνης και Δημήτριος Μπόμπας, καθώς και ο εφημέριος του χωριού π. Γεώργιος Πανωλόπουλος.
Παρέστησαν η αντιφερειάρχης Βοιωτίας  Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλειος Περγάλιας, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος πιστών.

Χριστός Ανέστη


ενσωμάτωση

για wordpress

-----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!