Ο συναγερμός χάλασε τα σχέδια στους βομβιστές των ΑΤΜ στο Δήλεσι





Ήταν έτοιμοι να ανατινάξουν ΑΤΜ της Εθνικής, αλλά παράτησαν τα σύνεργα και το έβαλαν στα πόδια...
Άπραγοι έφυγαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (9/3) από το Δήλεσι, οι γνωστοί βομβιστές των ΑΤΜ.
Αυτή τη φορά στόχος ήταν Αυτόματο Μηχάνημα της Εθνικής Τράπεζας που στεγάζεται σε φούρνο, στο κέντρο της Βοιωτικής πόλης. Οι κακοποιοί λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, είχαν τα πάντα έτοιμα για την ανατίναξη, έχοντας ολοκληρώσει τις συνδεσμολογίες για τη διοχέτευση του αερίου, όμως ο συναγερμός τους χάλασε τα σχέδια και ετράπησαν σε φυγή.
Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν και κατάσχεσαν τα υλικά που είχαν σκοπό να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να ανατινάξουν το ΑΤΜ και να πάρουν τις κασέτες με τα χρήματα.
Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους χωρίς αποτέλεσμα, ενώ εξετάζει και ότι υλικό έχει στη διάθεσή της προκειμένου να φτάσει στα ίχνη της συμμορίας.






http://www.lamiareport.gr/













-------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό