Η Τερψιχόρη ως επίσημη προσκεκλημένη της Πολωνίας στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του Ευρωπα'ι'κού προγράμματος Erasmus +Μια μεγάλη στιγμή για το Σύλλογό μας έφτασε...
Η Τερψιχόρη ,ως επίσημη προσκεκλημένη της Πολωνίας ,θα παραστεί την 24η και 25η Μαρτίου 2018 ,στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στα πλαίσια του Ευρωπα'ι'κού προγράμματος Erasmus + .
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την διευθύντρια του 1ου Δημοτικού σχολείου Σχηματαρίου κ. Ευγενία Στρατή - Πινήτα και την υπεύθυνη εκπαιδευτικό του προγράμματος κ. Μαρία Θεοδωρίδου, για την τιμή που μας έκαναν να τους συνοδεύσουμε και να βρεθούμε κοντά τους με τη χορευτική μας ομάδα, εκπροσωπώντας τη χώρα και τον τόπο μας και τιμώντας τη Λα'ι'κή μας Παράδοση εκτός συνόρων.
Με εκτίμηση,
το ΔΣ του Συλλόγου.
https://www.facebook.com/terpsixorites/


-----------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)