28ο Αττικό Ράλλυ στα Δερβενοχώρια




28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ | Το Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος ξεκινά από την Φυλή



Υπέροχο θέαμα και εντυπωσιακά περάσματα από τους καλύτερους οδηγούς υπόσχεται το 28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στην περιοχή της Φυλής. Είναι ο πρώτος αγώνας για το 2018 και προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών και στο Ενιαίο Skoda ΣΟΑΑ 2018. Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτων (Α.Λ.Α), το παλαιότερο αθλητικό σωματείο αυτοκινήτου στην Ελλάδα.
Το 28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ αποτελείται από δύο Ειδικές Διαδρομές που επαναλαμβάνονται. Τη γνωστή και Κλασική Ειδική Διαδρομή Στεφάνη (Ε.Δ. 1 & 3), στην περιοχή «ΤΙΤΑΝ» και την Τεχνική Ειδική Διαδρομή Φυλής (Ε.Δ. 2 & 4), στην περιοχή της Φυλής. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα θα γίνουν μπροστά στο Δημαρχείο Φυλής.
Η ώρα εκκίνησης έχει οριστεί στις 10:30 π.μ., ενώ ο δρόμος των ειδικών διαδρομών θα κλείσει στις 9:30πμ.
Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, αφού κάνουν τον πρώτο κύκλο (loop) των Ειδικών Διαδρομών «Ε.Δ 1 & 2», θα συγκεντρωθούν για ενδεχόμενες επισκευές σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (Service Park) επί της Λεωφόρου Φυλής. Κατόπιν, θα συνεχίσουν για το δεύτερο κύκλο των Ειδικών Διαδρομών «Ε.Δ. 3 & 4», όπου και θα τερματίσουν.

Δήλωση Συμμετοχής

Το 28ο ΑΤΤΙΚΟ ΡΑΛΛΥ αποτελεί συνέχεια της πρωτοποριακής δράσης της Α.Λ.Α, η οποία στα 50 χρόνια ιστορίας της έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα της στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Καθοριστική είναι και η συμβολή των αντιδημάρχων Δ.Ε. Φυλής και Δ.Ε. Δερβενοχωρίων, κ.κ. Σπύρου Μπρέμπου και Νίκου Πέτρου αντίστοιχα, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν το εν λόγω εγχείρημα.
Να είστε όλοι εκεί για να παρακολουθήσετε την προσπάθεια σπουδαίων ελληνικών πληρωμάτων, με το θέαμα να ικανοποιεί ακόμα και τον πιο δύσκολο θεατή.

Έντυπο Δήλωσης Ομάδας Εθελοντών





https://time2rally.gr






---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό