Ευχές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου ΤανάγραςΟ Δήμαρχος Δήμου Τανάγρας κος Βασίλης Περγάλιας και η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου-Στουραΐτη  σας εύχονται Ολόψυχα Καλέ Γιορτές , Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος  με Αλληλεγγύη Αγάπη Ελπίδα και Δημιουργία.

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε και στην κρίση που ζει η ανθρωπότητα προσπαθούμε με πολύ αγάπη για τον συνάνθρωπο μας θέτουμε στόχο την προστασία της αξιοπρέπειάς τους και την εξασφάλιση ενός ανεκτού επιπέδου διαβίωσης.

Το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με την δωρεάν παροχή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, είναι μια πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης, με στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.


Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι το οξυγόνο που θα κρατήσει ζωντανή 

την κοινωνία μας στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.


-----------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι