Συμμετοχή του Δήμου Τανάγρας στο Πρόγραμμα “Ευρώπη για τους πολίτες 2014-2020” στην Εσθονία





Ο Δήμος  Τανάγρας, μετείχε στη δεύτερη συνάντηση του  προγράμματος “Ευρώπη για τους πολίτες 2014-2020”, το οποίο πραγματοποιήθηκε 24 και 25 Νοεμβρίου, στο Ταλίν της Εσθονίας.
Η συμμετοχή του Δήμου Τανάγρας στο πρόγραμμα είναι στο πλαίσιο της υλοποίησης της στρατηγικής και του οράματος μέσα από συντονισμένες δράσεις, ώστε να καταστεί δραστήριο μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας.
Πρόκειται για μια προσπάθεια που στοχεύει να δυναμώσει τα τοπικά χαρακτηριστικά του Δήμου Τανάγρας, να ανοίξει τους ορίζοντες του, να ανταλλάξει απόψεις και προβληματισμούς σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων έξω από τα ελληνικά σύνορα.
Άλλωστε ο Δήμος Τανάγρας είναι ο επικεφαλής εταίρος στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος “Ευρώπη για τους πολίτες 2014-2020”.
Το Δήμο, μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου κ Β. Περγάλια και την έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσώπησε η Δημοτική Σύμβουλος κα Γωγώ Καμπιώτου.
Στην Εσθονία η κα Καμπιώτου παρουσίασε το Δήμο Τανάγρας με οπτικοακουστικά μέσα αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για την περιοχή. Επίσης παρακολούθησε και την ατζέντα δράσης που είχε ετοιμάσει η Εσθονία.
Να σημειώσουμε ότι στις 11 και 12 Μαΐου, στο Σχηματάρι, στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Βασίλη Περγάλια διεξήχθη η εναρκτήρια διακρατική συνάντηση αντιπροσωπειών του έργου «Europe in Question », όπου επισκέφθηκαν την χώρα μας εκπρόσωποι από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ισπανία, την  Πορτογαλία, τη Μάλτα και την Εσθονία.
Στο πλαίσιο του προγράμματος διοργανώνονται διήμερα forums και στις 7 συμμετέχουσες χώρες. Τα έξοδα του προγράμματος καλύπτονται 100% από την Ευρωπαϊκή Ένωση.










http://www.tanagra.gr








--------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό