Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων από τον βουλευτή Βοιωτίας Ε. Καρακώστα σχετικά με τις αυξανόμενες σεξουαλικές επιθέσεις αλλοεθνών κατά ανηλίκων Ελληνόπουλων

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΘΕΜΑ: «Συνεχώς αυξανόμενες οι σεξουαλικές επιθέσεις αλλοεθνών κατά των ανηλίκων Ελληνόπουλων»
Καθημερινώς δημοσιοποιούνται ολοένα και περισσότερα περιστατικά επιθέσεων αλλοδαπών, άγνωστο εάν πρόκειται για νόμιμους ή λαθρομετανάστες,  με σκοπό καταρχήν τον βιασμό, σε βάρος πλέον ακόμη και ανηλίκων Ελληνόπουλων, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος.
Πιο πρόσφατα σχετικά παραδείγματα, αποτελούν τα δύο δημοσιοποιημένα περιστατικά επιθέσεων με σκοπό τον βιασμό από αλλοεθνείς σε βάρος ανήλικων Ελληνίδων στην Βοιωτία, στα Βάγια και στη Λιβαδειά.
Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:
Με δεδομένη την επίσημα εκπεφρασμένη πρόθεση της συγκυβέρνησης για μόνιμη εγκατάσταση των λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας και σε συνάρτηση με την θρησκευτική και ιδεολογικοκοινωνική αντίληψη από την οποία αυτοί καθολικώς εμφορούνται, σχετικά με την υπόσταση της γυναίκας και την «κανονικότητα» του βιασμού, σε ποιες ενέργειες προτίθενται τα αρμόδια Υπουργεία να προβούν και ποια είναι η στρατηγική προκειμένου να προστατέψουν τον ελληνικό λαό από την επερχόμενη, κατά τα φαινόμενα και όπως διδάσκει η ευρωπαϊκή εμπειρία, κατάσταση στην οποία οι σεξουαλικές, καταρχήν, επιθέσεις των αλλοεθνών σε βάρος των Ελλήνων και των Ελληνίδων θα αποτελούν καθημερινό  και σύνηθες φαινόμενο;
Παρακαλώ να μου κατατεθούν αναλυτικοί πίνακες εις τους οποίους να εμφαίνονται αναλυτικώς τα πλήρη αριθμητικά δεδομένα των δύο (2) πρόσφατων ετών σε πανελλαδικό επίπεδο, σχετικά με τις υποθέσεις σεξουαλικών επιθέσεων αλλοεθνών σε βάρος Ελλήνων, τις συλλήψεις, τις σχηματισθείσες δικογραφίες και την εξέλιξη των υποθέσεων αυτών.

Αθήνα, 11/10/2017
Ο ερωτών Βουλευτής
Ευάγγελος Καρακώστας
Βουλευτής Βοιωτίας
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!