ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΛΕΣΙΟΥ


«ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ»
ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΗΛΕΣΙΟΥ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την πρόσφατη καταγγελία μας για τις καθυστερήσεις στην κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου στο ιδιόκτητο αγροτεμάχιο της οδού Αγ. Γεωργίου όταν διαλαλούσαμε: ΩΡΑΙΑ Η ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ!! - ΜΕ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; - ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΛΕΣΙ;;

Για μια ακόμα φορά καταγγείλαμε το Δήμαρχο Τανάγρας και ζητήσαμε από το αρμόδιο για την ένταξη στα προγράμματα χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ, Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη να ενδιαφερθεί και για το Δημοτικό Σχολείο Δηλεσίου.
Ο Περιφερειάρχης πράγματι ενδιαφέρθηκε και ιδού τι μάθαμε για τη χρηματοδότηση του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου:
Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ!!!
Δηλαδή δεν έγινε καν αίτηση χρηματοδότησης για την κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου στο Δήλεσι, με αποτέλεσμα να μείνει το σχολείο έξω από τις χρηματοδοτήσεις μέχρι το 2020!!!

Δηλεσιώτες,
Αρκετή πίστωση χρόνου δώσαμε στους δημάρχους Γεωργίου και Περγάλια.
Ήρθε η ώρα να αναλάβει ο καθένας από όλους εμάς τις ευθύνες του απέναντι στη νέα γενιά και τον τόπο μας!
Εάν δεν αντιδράσουμε ενωμένοι, ο Δήμαρχος και η Παράταξή του θα συνεχίσουν να αγνοούν το Δήλεσι, με αποτέλεσμα να χάνονται οι ευκαιρίες και η υποβάθμισή της ζωής όσων κατοικούν στο Δήλεσι να διαιωνίζεται!
Καλούμε λοιπόν το σύλλογο γονέων, τους κατοίκους, τους επαγγελματίες και τους φορείς του Δηλεσίου σε συστράτευση, ώστε όλοι μαζί να διεκδικήσουμε αποφασιστικά το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο που δικαιούμαστε!
Δήλεσι 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ2017
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ


-----------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!