Πρόγραμμα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για χορήγηση κουπονιών 60€ σε παιδιά Α’ τάξης Δημοτικού Σχολείου






ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ :
Μέσω του προγράμματος κοινωνικής παρέμβασης “ΓΕΦΥΡΑ” της Περιφέρειας,
Χορηγείται κουπόνι αγορών αξίας 60 € για την αγορά σχολικών ειδών για παιδια Α΄ταξης Δημοτικου σχολείου  της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας , με δωρεά του ιδρύματος Σταυρος Νιάρχος.
Δικαιούχοι είναι γονείς και κηδεμόνες που θα εγγράψουν τα παιδιά τους στην Α΄ τάξη Δημοτικού με εισόδημα του έτους 2016 κατωτέρου του ορίου της φτώχειας (4.512 €).
Αυτό θα πρέπει να αποδεικνύεται από το εκκαθαριστικό σημείωμα του Υπουργείου  Οικονομικών του φορολογικού έτους 2016 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2016 – 31/12/2016).
Το όριο φτώχειας, όπως αυτό προσδιορίσθηκε από την ΕΛΣΤΑΤ για το έτος 2016, ορίζεται σε 4.512€, για μονοπρόσωπα νοικοκυριά προσαυξανόμενο κατά:
  • 50% για τον σύζυγο και για κάθε παιδί από 14 έως και 24 ετών.
  • 30% για κάθε παιδί κάτω των 13 ετών
Η προθεσμία υποβολής αίτησης για το εν λόγω πρόγραμμα είναι από 24 Αυγούστου 2017 έως 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Επισυνάπτονται
  • Περιγραφή του προγράμματος
  • Αφίσα του προγραμματος για την Βοιωτία
  • Αιτηση συμμετοχής – Υπεύθυνη δήλωση




http://www.tanagra.gr/


Παράταση έως 15 Σεπτεμβρίου 2017 δόθηκε στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποβολής στη Δράση  «αρχή...ΖΩ!», η οποία αφορά στην παροχή έκτακτου οικονομικού βοηθήματος για τα παιδιά της Α’ Τάξης Δημοτικών Σχολείων της Στερεάς Ελλάδας, με  δωρεά από το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”.

Μέσω της παράτασης καλύπτεται η ανάγκη ενημέρωσης των γονέων απευθείας από τα σχολεία, τα οποία θα υποδεχθούν τους μαθητές στις 11 Σεπτεμβρίου 2017.
Πρόκειται για βοήθημα προς γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη δημοτικού του νέου σχολικού έτους (2017-2018), σχολείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι διαβιούν με εισοδήματα κατώτερα του ορίου της φτώχειας. Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή ενός «Κουπονιού αγορών» (Voucher) για την αγορά σχολικών ειδών, αξίας εξήντα ευρώ (60€), για κάθε παιδί τους.
Νέες Προθεσμίες για τη Δράση:
Η  Πρόσκληση για την ένταξη των εν δυνάμει ωφελουμένων (Γονείς & Επιχειρήσεις με σχολικά είδη) στο πρόγραμμα έχει διάρκεια 23 ημερών (από την 24/08/2010 έως 15/9/2017), ενώ η Δράση θα ολοκληρωθεί έως 30/11/2017.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας www.pste.gov.gr




----------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!