Συνέντευξη στο STAR Κεντρικής Ελλάδας για την περιβαλλοντική εκδήλωση στο Σχηματάρι και την 3η Εβδομάδα Προαγωγής Υγείας


Η κυρία Αθηνά Λινού, Καθηγήτρια και Διευθύντρια Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαθύρη για την περιβαλλοντική εκδήλωση για τον Ασωπό που πραγματοποιήθηκε στο Σχηματάρι στις 6 Ιουνίου, και την 3η Εβδομάδα Προαγωγής Υγείας του ΠΥΣΤΕΤ στον Δήμο Τανάγρας.
Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:


Αθηνά Λινού: Συστρατεύτηκαν όλοι με την... από LAMIASTARGRhttp://pystet.med.uoa.gr

---------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΘΕΜΑ: «Ένταξη του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση υποδομών ύδρευσης σε τμήματα των Δ.Ε. Σχηματαρίου και Οινοφύτων» στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι»

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)