Η Καλοκαιρινή Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Δηλεσίου





Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του δημοτικού σχολείου Δηλεσίου που έγινε την Τετάρτη 14 Ιουνίου στο προαύλιο του σχολείου.

Η γιορτή είχε σαν κύριο θέμα το καλοκαίρι και τα Ελληνικά νησιά.

Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να παρουσιάσουν το υπέροχο πρόγραμμα τους και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα των παραβρισκόμενων.

Ο διευθυντής του σχολείου κος Θ.Ζαχαρής  στη ομιλία του χαιρέτησε μαθητές γονείς και τον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την γιορτή , έκανε έναν απολογισμό της σχολικής χρονιάς , αποχαιρέτησε τους μαθητές της έκτης , απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στον απερχόμενο σύλλογο γονέων στον υπέροχο κύριο Μίμη και τιμητικό έπαινο στον μαθητή  Αλέξανδρο Καλαιτζιάν  για την συγγραφή και έκδοση ενός παιδικού βιβλίου.

 Κατόπιν το λόγο πήρε ο νέος πρόεδρος του συλλόγου γονέων κος Χ. Ηλίας ενημερώνοντας τους γονείς για τις δράσεις του συλλόγου.

Χαιρετισμό απεύθυναν η σχολική σύμβουλος 4ης εκπ. περιφέρειας Βοιωτίας  κα Χ. Κολοβού, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κος Γ.Βουγιέσης , η πρόεδρος του κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ε. Στουραΐτη-Ζαφειροπούλου και ο δημοτικός σύμβουλος κος Λ. Μαυράκης.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη γιορτή ο αντιδήμαρχος Σχηματαρίου κος Η. Δημητρίου η σχολική σύμβουλος κα Χ. Κολοβού και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΕΛΒΑΛ κος Ε.Κοτσαμπασάκης

Πολλά συγχαρητήρια στον διευθυντή του σχολείου , στους δάσκαλους και όλους τους μαθητές για την προσπάθεια τους.

Καλό Καλοκαίρι


Φωτογραφίες των παιδιών μέσα από το χώρο του σχολείου το  prigipato-dilesi.gr  δεν θα ανεβάσει.



















































-------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό