Συνελήφθη αλλοδαπός για πλαστογραφία στο Δήλεσι

Το Σαββάτο 13 Μαΐου συνελήφθη ένας αλλοδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, για πλαστογραφία.

 Συγκεκριμένα, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αιτήσεως για άδεια παραμονής.

Ο συλληφθείς προσπάθησε να αποφύγει την σύλληψη για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα και τελικά με την ενέργεια που έκανε "φορτώθηκε" τόσο την κατηγορία αυτή, όσο και την πιο σοβαρή κατηγορία της πλαστογραφίας.http://www.egnomi.gr/


ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Λαμία, 14 Μαΐου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, είκοσι έξι (26) άτομα για διάφορα αδικήματα
Στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι έξι (26) άτομα και συγκεκριμένα:
Τέσσερις (4) ημεδαποί και ειδικότερα τρεις στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, ένας στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και ένας στη Λάρυμνα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Ημεδαπή στην Ιτέα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, κατηγορούμενη για κλοπή τροχοφόρου και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Αλλοδαπός στη Θήβα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (1.204) γραμμαρίων.
Οκτώ (8) άτομα και ειδικότερα δύο αλλοδαποί & δύο ημεδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Βοιωτίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Διστόμου & Ορχομενού, καθώς και τέσσερις ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Αλλοδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας, για πλαστογραφία. Κατασχέθηκε μία πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αιτήσεως για άδεια παραμονής.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις σε περιοχές της Εύβοιας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, καθώς και των Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. & Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας και ένας στη Λαμία, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Φθιώτιδας, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Τρεις (3) ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδειάς, για παραβάσεις σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός & ένας αλλοδαπός στην ευρύτερη περιοχή της Μακρακώμης Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μακρακώμης, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού και κατά περίπτωση, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Τέλος, ημεδαπός στη Χαλκίδα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.-------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι