3η Εβδομάδα Προαγωγής Υγείας στο Δήμο Τανάγρας







Το Παρατηρητήριο & Κέντρο Προαγωγής Υγείας Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Τανάγρας (ΠΥΣΤΕΤ) θα διοργανώσει τον Ιούνιο την 3 η Εβδομάδα Προαγωγής Υγείας για τους κατοίκους του Δήμου. Το κεντρικό θέμα των δράσεων κατά την 3 η Εβδομάδα Προαγωγής Υγείας είναι η πρόληψη του καπνίσματος.
Οι ενημερωτικές δράσεις θα ξεκινήσουν νωρίτερα σε σχολεία του Δήμου Τανάγρας για την ενημέρωση μαθητών πριν τη λήξη στη σχολικής χρονιάς. Ειδικοί Προαγωγής Υγείας θα βρίσκονται την Τετάρτη, 24/5 στα Γυμνάσια Οινοφύτων και Σχηματαρίου για να ενημερώσουν τους μαθητές.
Το ΠΥΣΤΕΤ διοργανώνει Εβδομάδες Προαγωγής Υγείας ανά τρίμηνο κάθε έτους λειτουργίας του. Στις Εβδομάδες Προαγωγής Υγείας πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για την ενημέρωση των κατοίκων για σημαντικά θέματα που αφορούν την υγεία όλων, όπως η υγιεινή διατροφή και η πρόληψη της παχυσαρκίας, η σωματική δραστηριότητα, η πρόληψη και ιακοπή του καπνίσματος, κ.α.















--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας