Ευχές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Τανάγρας




Ο Δήμαρχος Δήμου Τανάγρας κος Βασίλης Περγάλιας και η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου-Στουραΐτη  σας εύχονται ολόψυχα Καλό Πάσχα , Καλή Ανάσταση με αλληλεγγύη αγάπη ελπίδα και δημιουργία.

Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε και στην κρίση που ζει η ανθρωπότητα προσπαθούμε με πολύ αγάπη για τον συνάνθρωπο μας θέτουμε στόχο την προστασία της αξιοπρέπειάς τους και την εξασφάλιση ενός ανεκτού επιπέδου διαβίωσης.

Το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με την δωρεάν παροχή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους δημότες, είναι μια πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης, με στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.






Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι το οξυγόνο που θα κρατήσει ζωντανή 
την κοινωνία μας στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.





«Γενναιοδωρία είναι να δίνεις περισσότερα
 από όσα μπορείς
 και περηφάνια να παίρνεις λιγότερα

 από αυτά που χρειάζεσαι»






































--------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό