Έκλεψε εντυπώσεις το "Air Force Kick Boxing Tournament 2" στο Σχηματάρι





Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Σχηματάρι από τον Γιώργο Θεολόγη το 'Air Force Kick Boxing Tournament'.

Oι Διασυλλογικοί Αγώνες πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της ΠΟΚ και από τον 'Α.Σ. Μονομάχοι Σχηματαρίου' με συνδιοργανωτή την ΔΗ.Κ.Ε.Τ. Δήμου Τανάγρας με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Ανυφαντή.
Αθλητές και λάτρεις του αθλήματος γέμισαν τον χώρο των αγώνων την Κυριακή 9 Απριλίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Σχηματαρίου.
Όμορφοι αγώνες με προστατευτικά στα τρία στυλ Kick Light, Low Kick και K1, έδωσαν την ευκαιρία στους μαχητές να πάρουν εμπειρίες και να διαπιστώσουν την πρόοδό τους σε συνθήκες αγώνα.
Ο διοργανωτής Γιώργος Θεολόγης μετά το πέρας των αγώνων έγραψε :
''Όλα ήταν άψογα...! Προπονητές με ήθος και συνεργασία. Διαιτητές με σωστή κρίση και την ασφάλεια των αγωνιζόμενων.
φοβεροί αγώνες σε όλα τα επίπεδα και στυλ !
aaaaaaaaaaaaaaaaabbbsdvef3333ff9
Συγχαρητήρια σε ολους τους αθλητές!
Και τι να πρωτογραψω για τους εθελοντές γονείς των αθλητών μας που βοήθησαν από μόνοι τους σε όλους τους τομείς!''
Aπό την μεριά του ο υπεύθυνος διαιτησίας Θοδωρής Θεοδωρακάκος ανέφερε :
''Άλλη μία διοργάνωση στην επαρχία έλαβε τέλος σε ευχάριστο κλίμα από προπονητές, αθλητές και διαιτητές! Ένα μεγάλο μπράβο στον διοργανωτή Γιώργο Θεολόγη για την προσπάθεια του στο Σχηματάρι!
Είναι ευχάριστο να βλέπεις να δημιουργούνται "εστίες" ανά την Ελλάδα και όχι μόνο στην πρωτεύουσα!
Πολλές δράσεις της ΠΟΚ σε όλη την Ελλάδα (Σεμινάρια σε Κρήτη και Λάρισα, Αγώνες σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Καρδίτσα και Ρόδο, Συμμετοχή διαιτητών σε πρωταθλήματα του Εξωτερικού Ολλανδία, Ιταλία, Ιρλανδία). Μπράβο σε όλους όσους βοηθούν στην προσπάθεια αυτή!''
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbsdvvvvv4





http://ufight.gr








---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό