ΠΟΣΕ ΙΚΑ: Κλείνει το υποκατάστημα στα Οινόφυτα, υποβαθμίζονται οι υπηρεσίες του ΕΦΚΑ





Το κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στα Οινόφυτα, με συνέπεια να υποβαθμίζονται στην περιοχή οι υπηρεσίες που θα παρέχει εφεξής ο ΕΦΚΑ, καυτηριάζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων (ΠΟΣΕ) του ΙΚΑ.

Οι συνδικαλιστές του Ταμείου καταγγέλλουν τη συγκεκριμένη επιλογή καθώς θεωρούν ότι δεν στηρίζεται έτσι η προσπάθεια για εξάλειψη της αδήλωτης και της ανασφάλιστης εργασίας, αφού κλείνει ένα υποκατάστημα σε μια περιοχή που έχει βιομηχανική ζώνη «με 1.831 ενεργές επιχειρήσεις-παραγωγικές μονάδες από τις οποίες οι 636 Α.Ε. 
Οι επιχειρήσεις αυτές ελέγχονται από το υποκατάστημα Οινοφύτων μαζί με επιπλέον 5.640 ενεργά οικοδομικά έργα στην περιοχή». 

Η ΠΟΣΕ ΙΚΑ σχολίασε, επίσης, ότι οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων στα Οινόφυτα είναι πολλαπλάσιοι των μόνιμων κατοίκων και κάτοικοι κυρίως της Αθήνας. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδία συμμετείχαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα, με φορείς της περιοχής. Σε αυτή, αποφασίστηκε οι φορείς να διεκδικήσουν τη διατήρηση του Τοπικού Υποκαταστήματος Οινοφύτων, ώστε να μην υποβαθμιστεί σε Τμήμα Κοινωνικής Ασφάλισης με αρμοδιότητες ΚΕΠ.






www.dikaiologitika.gr















-------------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό