Χτύπησαν πάλι οι «ληστές των χρηματοκιβωτίων» στην Οινόη
Έφοδο στη Βοιωτία έκαναν πάλι οι «ληστές των χρηματοκιβωτίων» 
Αυτή τη φορά ο στόχος ήταν μια εταιρεία Logistics στην Οινόη, αλλά επειδή δεν βρήκαν τίποτα στο χρηματοκιβωτιο, χτύπησαν και το Τελωνείο που συστεγάζεται στον ίδιο χώρο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις 3:00΄ τα ξημερώματα, τέσσερις τουλάχιστον κουκουλοφόροι, αιφνιδίασαν τον φύλακα της εταιρείας Logistics, τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν.
Στη συνέχεια έκαναν άνω κάτω τα γραφεία της εταιρείας και αφού δεν βρήκαν τίποτα «μπούκαραν» και στο Τελωνείο, απ΄ όπου ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο πήραν μαζί τους.
Δεν ήταν όμως η βραδιά τους, αφού το χρηματοκιβωτιο του Τελωνείου σύμφωνα με πληροφορίες, είχε μέσα το πολύ έως 500 ευρώ.
Οι ληστές διέφυγαν με το αυτοκίνητο του φύλακα και σύμφωνα με πληροφορίες και αυτή τη φορά δεν κρατούσαν πιστόλια, αλλά γκλόπ.
http://www.lamiareport.gr-------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)