Δελτίο Τύπου Δήμου Τανάγρας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχηματάρι, 11 Ιανουαρίου 2017


Ταχ. Δ/νση: Πλατεία Παμμ. Ταξιαρχών 1
Ταχ. Κώδικας:  32009 Σχηματάρι
E-mail: grafeio.tupou@tanagra.gr
Τηλ: 22623 51127
FAX: 22623 51188


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Τανάγρας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κεντρικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη Κο Μπακογιάννη, την Αντιπεριφερειάρχη Κα Φανή Παπαθωμά, τους Αντιδημάρχους των Δ.Ε. Του Δήμου, τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Τοπικούς Συμβούλους και τους εθελοντές, για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση στις δύσκολες συνθήκες που επικράτησαν στο Δήμο μας τις προηγούμενες ημέρες, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Η άμεση κινητοποίηση όλων των μηχανισμών του Δήμου μας και της Περιφέρειας βοήθησαν ώστε να ξεπεραστεί αυτό το κύμα κακοκαιρίας χωρίς κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα και με όλους του δρόμους ανοιχτούς.
Ευχαριστούμε επίσης και όλους τους υπαλλήλους του Δήμου, τους δημότες – και γενικά όσους ενεπλάκησαν στην αντιμετώπιση των δυσμενών αυτών καιρικών φαινομένων – για τη σημαντική βοήθεια τους ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα και να αντιμετωπιστεί έγκαιρα η κακοκαιρία.
Δήμος και Περιφέρεια, με κοινό γνώμονα την προστασία των δημοτών, συμπορεύονται μαζί για την αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών και θα είναι αρωγοί στο μέλλον, σε οτιδήποτε και αν χρειαστεί.


                                             Ο Δήμαρχος Τανάγρας    

                                                  Περγάλιας Βασίλειος-------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι