ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στο Δήλεσι




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

      Την Τρίτη 29 Νοέμβρη και μετά από παρέμβαση δεκάδων κατοίκων του Δηλεσίου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκε το πρόβλημα της τοποθέτησης κεραίας κινητής τηλεφωνίας COSMOTE σε κατοικημένη περιοχή στο Δήλεσι.
      Μετά τη συζήτηση στο συμβούλιο και την επιμονή της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στην πρότασή της, πάρθηκε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση να πραγματοποιηθεί Λαϊκή κινητοποίηση στο σημείο τοποθέτησης της κεραίας την Τρίτη 6/12 στις 9.30 π.μ. με την παρουσία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου, με στόχο να υποχρεωθεί η Cosmote να απομακρύνει την κεραία της.
     Την Δευτέρα 5/12 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος με ανακοίνωσή του ανέβαλε την κινητοποίηση, με πρόσχημα την εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Cosmote, την Πέμπτη 8/12.
    Γίνεται πλέον φανερό ότι η διοίκηση του Δήμου Τανάγρας δε θέλει την Λαϊκή Κινητοποίηση, όταν δεν την ελέγχει πολιτικά. Για την παράταξή μας όμως, τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, είναι καθαρό ότι η ενότητα και η κινητοποίηση του λαού ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ προβλήματα και να βάλει ΕΜΠΟΔΙΑ σε αντιλαϊκές πολιτικές. ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον δήμαρχο για παραβίαση ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.



ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ.












--------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό