Ολοκληρώθηκαν τα έργα αναβάθμισης των υποδομών του Κλειστού Γυμναστηρίου Σχηματαρίου



Ολοκληρώθηκαν τα έργα αναβάθμισης των υποδομών του Κλειστού Γυμναστηρίου Σχηματαρίου
Επεμβάσεις που αφορούν στο μοναδικό κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Τανάγρας, έργα αναγκαία για την ασφαλή και ποιοτική άθληση των συμπολιτών μας.
► Αρχικά έγιναν οι απαραίτητες καθαιρέσεις τμημάτων της τοιχοποιίας και η εκ νέου κατασκευή της, κατ’ επέκταση του κτιρίου. Η οροφή της προσθήκης αποτελείται από κεκλιμένη πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος, με ειδικό ασφαλτικό ελαστομερές γαλάκτωμα για την αποφυγή υγρασίας. Τηρήθηκαν όλοι οι ισχύοντες κανονισμοί (εξασφάλιση στατικότητας , θερμομόνωση,..). Απομένουν κάποιες εργασίες με στόχο την αισθητική αναβάθμιση του εξωτερικού κελύφους.
► Τοποθετήθηκε ζεύγος ηλεκτρο – υδραυλικών κινητών μπασκετών (μετακινούνται εύκολα με τέσσερις ρόδες περιστρεφόμενες) , προδιαγραφών FΙΒΑ. Οι νέες μπασκέτες διαθέτουν ταμπλό από κρύσταλλο ασφαλείας, στεφάνι με μηχανισμό επαναφοράς, αντίβαρα, προστατευτικά , μηχανισμό στήριξης επί δαπέδου και μήκος προβόλου 3,25μ.
► Τοποθετήθηκαν (2) ηλιακοί θερμοσίφωνες 300lt. Κάθε ηλιακός θερμοσίφωνας φέρει από (2) επιλεκτικούς συλλέκτες. Πλέον το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών σε ζεστό νερό χρήσης, καλύπτεται από τα συστήματα ηλιακών συλλεκτών , των οποίων η χρήση είναι φιλική προς το περιβάλλον, και εξοικονομεί ενέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ακόμη και σε περιόδους με χαμηλή ηλιοφάνεια.
IMG_8478IMG_8489IMG_8493IMG_8497IMG_8498IMG_8501





http://www.tanagra.gr/












----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας