ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΠΡΟΣ: Δήμαρχο Δήμου Τανάγρας κ. Περγάλια Βασίλειο
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Αθλητική Ένωση Δηλεσίου, κατοίκους Δ.Ε. Δηλεσίου & Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης
ΘΕΜΑ: ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
Κύριε δήμαρχε,
Αναίτια η αντιδήμαρχος Οινοφύτων Γωγώ Καμπιώτου, που εσείς διορίσατε, εξαπέλυσε εναντίον μου ανυπόστατα ψεύδη που θίγουν την τιμή και την υπόληψή μου.
Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί της Τετάρτης τρεις (3) Αυγούστου με επισκέφθηκε ο συνδημότης μας κ. Χρήστος Ηλίας και με ενημέρωσε πως μέλη του Δ/Σ της Α.Ε. Δηλεσίου, της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δηλεσίου, πληροφορήθηκαν από την αντιδήμαρχο Γωγώ Καμπιώτου πως έχω κάνει καταγγελία για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη εντός των χώρων στάθμευσης και της παιδικής χαράς στην πλατεία Δηλεσίου και ότι από την ενέργειά μου αυτή έχει τεθεί σε κίνδυνο η προγραμματισμένη γιορτή της Ομάδας του Δηλεσίου για το Σάββατο 6 Αυγούστου εντός του χώρου αυτού.
Ο κ. Χρήστος Ηλίας επικοινώνησε παρουσία μου με τον συνδημότη μας κ. Κωνσταντίνο Κουβάτα που επιβεβαίωσε τα περί καταγγελίας από την αντιδήμαρχο. Ύστερα από λίγο με επισκέφθηκε στο γραφείο μου ο συνδημότης μας κ. Θωμάς Κουβάτας, ο οποίος με έντονο ύφος μου ζήτησε εξηγήσεις για το ίδιο θέμα.
Παρότι ξαφνιάστηκα από την αχαρακτήριστη ενέργεια ενός θεσμικού προσώπου, όπως η συγκεκριμένη αντιδήμαρχος, εξήγησα στους συνομιλητές μου πως πρόκειται για μυθεύματα.
Αντί να επιδιώξει η αντιδήμαρχος συνεργασία για την ανάπτυξη του παραμελημένου Δηλεσίου, διάλεξε να συκοφαντεί και να λασπολογεί.
Καταγγέλλω δημόσια την αντιδήμαρχο Γωγώ Καμπιώτου για την αήθη ενέργειά της που σκόπιμα εξαπέλυσε εναντίον μου και αξιώνω από αυτή να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη και από εσάς κύριε δήμαρχε να αξιολογήσετε το ήθος ενός τόσο στενού σας συνεργάτη, που ο ίδιος τοποθετήσατε στο αξίωμα του αντιδημάρχου.

Δήλεσι 03-08-2016
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ-----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι