Απεγκλωβισμός ατόμων από βραχώδη περιοχή στον Ωρωπό
Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την ύπαρξη σε κίνδυνο τεσσάρων (04) ατόμων που είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους, σε βραχώδη περιοχή ανάμεσα στον Κάλαμο και τον Βαρνάβα Αττικής, καλά στην υγεία τους.

Άμεσα απέπλευσε προς την εν λόγω περιοχή περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το πλήρωμα του οποίου εντόπισε τους ανωτέρω σε βραχώδη ακτή πλησίον της παραλίας Βαρνάβα, ενώ αφού τους περισυνέλεξε τους μετέφερε στο αλιευτικό καταφύγιο Αγίων Αποστόλων Καλάμου Αττικής όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.Απεγκλωβισμός ατόμων από βραχώδη περιοχή στον Ωρωπό - Τραυματισμός λουόμενου στη Στυλίδα - Παροχή συνδρομής σε Τ/Χ σκάφος στην Κυλλήνη - Διακομιδή ασθενούς

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την ύπαρξη σε κίνδυνο τεσσάρων (04) ατόμων που είχαν χάσει τον προσανατολισμό τους, σε βραχώδη περιοχή ανάμεσα στον Κάλαμο και τον Βαρνάβα Αττικής, καλά στην υγεία τους.
Άμεσα απέπλευσε προς την εν λόγω περιοχή περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το πλήρωμα του οποίου εντόπισε τους ανωτέρω σε βραχώδη ακτή πλησίον της παραλίας Βαρνάβα, ενώ αφού τους περισυνέλεξε τους μετέφερε στο αλιευτικό καταφύγιο Αγίων Αποστόλων Καλάμου Αττικής όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.
*****

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Στυλίδας, για περιστατικό τραυματισμού 65χρονου λουόμενου από πνευστή λέμβο που χειριζόταν 47χρονος, στη θαλάσσια περιοχή Δρέπανο Ραχών Φθιώτιδος.
Ανωτέρω τραυματισθείς εξήλθε με ιδίες δυνάμεις στην ακτή, από όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, από όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Στυλίδας.

*****


Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κυλλήνης, για την ύπαρξη σε δυσχερή θέση του Τ/Χ ''ΓΟΡΓΟΝΑ'' Λ.Π. 2106-Ζ λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αρκουδιού και Παλουκιού, με μοναδικό επιβαίνων έναν 31χρονο.
Άμεσα απέπλευσε προς παροχή συνδρομής περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο εντόπισε το ανωτέρω ταχύπλοο να βρίσκεται αγκυροβολημένο στη θαλάσσια περιοχή περίπου 01 ν.μ. από το αλιευτικό καταφύγιο Γλύφας, ενώ ο 31χρονος χειριστής του είχε εξέλθει με ιδίες δυνάμεις στη ξηρά, καλά στην υγεία του.
Με μέριμνα τη οικείας Λιμενικής Αρχής, το ''ΓΟΡΓΟΝΑ'' κατέπλευσε με ασφάλεια στο αλιευτικό καταφύγιο Γλύφας, ρυμουλκούμενο από το ερασιτεχνικό σκάφος ''ΜΑΡΟΥΛΑ'' Λ.Π. 196, ενώ σε περαιτέρω έλεγχο διαπιστώθηκαν και βεβαιώθηκαν δύο (02) παραβάσεις.

*****

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Αλοννήσου στο λιμένα Βόλου, με το Ε/Π-Τ/Ρ ''ALMA LIBRE'' Ν.Π. 11445, 70χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Σχετικά αρχεία: ---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι