Παράσταση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα στο Κέντρο Προσφύγων στα ΟινόφυταΠαράσταση διαμαρτυρίας στη Δημοτική Αρχή για τα οξυμένα προβλήματα και τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο Κέντρο Προσφύγων στα Οινόφυτα πραγματοποίησε την Πέμπτη αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Τανάγρας με επικεφαλής τον Δήμο Θεοδώρου, δημοτικό σύμβουλο.

Στη συνάντηση με το δήμαρχο Βασίλη Περγαλιά συμμετείχαν, μετά από πρόσκληση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και οι ίδιοι οι πρόσφυγες με αντιπροσωπεία τους.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατέθεσε υπόμνημα με τα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζονται στην αποκομιδή των σκουπιδιών, τη σταθερή και επαρκή ποσότητα νερού, τους χώρους υγιεινής, τη παροχής φαγητού και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τα στοιχειώδη μέτρα που πρέπει να παρθούν. (Ολόκληρο το υπόμνημα στα Συνημμένα Αρχεία)
Στη συζήτηση αναδείχθηκαν οι καθυστερήσεις που υπάρχουν, ενώ αναφέρθηκε από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής ότι γίνεται προσπάθεια να επιλυθούν αρκετά ζητήματα. Βέβαια, τα προβλήματα είναι γνωστά εδώ και μήνες και οξύνονται κάθε μέρα καθώς προστίθενται συνεχώς νέοι φιλοξενούμενοι πρόσφυγες στο κέντρο.
Η «Λαϊκή Συσπείρωση» υπογραμμίζει ότι η δράση και οι πρωτοβουλίες της θα συνεχιστούν. Όπως αναφέρει «Έλληνες εργαζόμενοι και πρόσφυγες-μετανάστες δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ίσα ίσα που η ελπίδα και η προοπτική βρίσκεται στην οργάνωση, στον αγώνα ενάντια στον κοινό αντίπαλο που δεν είναι άλλος από τις αντιδραστικές πολιτικές κυβέρνησης - ΕΕ - κεφαλαίου και τα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΝΑΤΟ - ΕΕ - ΗΠΑ που οδήγησαν μέχρις εδώ την κατάσταση».
http://www.902.gr/


--------------------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι