ΚΟΡΙΝΕΙΑ 2016



«Βραδιά θεάτρου»

Πρόκειται για διασκευή ενός παλαιού Καυκασιανού μύθου, που θυμίζει πολύ το γνωστό από την Παλαιά Διαθήκη τέχνασμα του σοφού βασιλιά Σολομώντα, για να βρει την αληθινή μητέρα ενός παιδιού. Από αυτό το μύθο ο μεγάλος Μπέρτολτ Μπρεχτ εμπνεύστηκε το αριστούργημά του, «Ο Καυκασιανός κύκλος με την κιμωλία». Το ερώτημα που βάζει η παράστασή , δεν έχει εύκολη απάντηση. Σε ποιόν ανήκει ένα αγαθό; Στο φυσικό ιδιοκτήτη του, ή σ’ αυτόν που το χρειάζεται, το φροντίζει και το αγαπά πραγματικά; Και ασφαλώς, στο παιδικό θέατρο ποτέ δεν λείπει το γέλιο ως ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό «εργαλείο που εφοδιάζει τα παιδιά με χαρά και αισιοδοξία.

«Συναυλία στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου»

Στις 10 Σεπτεμβρίου θα αποχαιρετήσουμε το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία των Γιάννη Κότσιρα και Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου. Επισυνάπτεται το δελτίο τύπου, το ραδιοφωνικό διαφημιστικό σποτ και η αφίσα της συναυλίας, με όλες τις λεπτομέρειες  για τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων.
Πληροφορίες : Γραφείο ΔΗ.Κ.Ε.Τ. (Δημοτικό Κατάστημα Σχηματαρίου, Τηλ. 22623-51180 , 51181)
Audio Player



«5ος Ημιμαραθώνιος Αθανασάκης Ελευθέριος»

Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας και μέλη του Συλλόγου Δρομέων και Μαραθωνοδρόμων Θήβας (ΣΔΥΜ), Νίκο Παπαϊωάννου και Σταύρο Γιαννάκη που κάθε χρόνο καταθέτουν την εμπειρία τους για την οργάνωση του ημιμαραθωνίου. Ευχαριστούμε τους χορηγούς: Εργαλειομηχανές Ρούτης, Νερά Θεόνη, Vodaphone Belias, Σιδηρουργείο Θανάση Μαστροχρήστου, Οινοποιείο Παπακωνσταντίνου και Αθηναϊκή ζυθοποιία. Ευχαριστούμε τους Εθελοντές Σχηματαρίου και Δερβενοχωρίων που κάθε χρόνο είναι δίπλα μας. Επίσης όσοι εθελοντές επιθυμούν να δίνουν νερά στους σταθμούς τροφοδοσίας των αθλητών, ευπρόσδεκτοι!
 Για πρώτη φορά, στον ημιμαραθώνιο θα υπάρχει και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Περισσότερες πληροφορίες στο RunningNews.gr

«Βραδιά Παραδοσιακών Χορών»

Μια διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου ”Τερψιχόρη”, με την συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Τροβάτου και του Συλλόγου Νέων Δερβενοχωρίων ”Η ΔΡΑΣΗ”

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΑΝΑΓΡΑΣ (ΔΗ.Κ.Ε.Τ.)




http://diket.gr/












---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό