ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΔΗΛΕΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ




Κατακαλόκαιρο, από το Δήμο Τανάγρας, περιορίζουν τις ώρες και τις ημέρες
λειτουργίας στο ΚΑΠΗ Δηλεσίου.
Στηρίζουμε τα μέλη του ΚΑΠΗ που διαμαρτύρονται για την απόφαση "έξωσης"
και ζητάμε από το Δήμαρχο να βρει τρόπο ώστε να μη διακοπεί η συνεχής,
δεκατετράχρονη λειτουργία του ΚΑΠΗ.

Με εκτίμηση
Λάζαρος Μαυράκης






ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΠΗ ΔΗΛΕΣΙΟΥ
Δηλεσιώτισσες - Δηλεσιώτες
Με κατάπληξη αλλά και μεγάλη απογοήτευση, μάθαμε όλοι μας την άδικη απόφαση του Δήμου να αναστείλει κατακαλόκαιρο, τη λειτουργία του ΚΑΠΗ τα Σαββατοκύριακα καθώς και τα απογεύματα.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το ΚΑΠΗ εξυπηρετεί για περισσότερο από δεκατέσσερα  χρόνια τα εκατοντάδες μέλη του, τις καθημερινές πρωί – απόγευμα, καθώς και τα Σαββατοκύριακα το πρωί.

Σε αυτά τα λίγα μέτρα γης, οριοθετημένο ανάμεσα στο πράσινο της βλάστησης και το γαλανό της θάλασσας, κάθε μέρα, χειμώνα - καλοκαίρι, μια μικρή κοινωνία κατευθύνεται εκεί γνωρίζοντας ότι θα βρει κάποιο φίλο ή γνωστό για να ανταλλάξει δυό κουβέντες – ίσως και τις μοναδικές όλη την ημέρα - δεδομένου ότι ένα μέρος της αποτελείται από μοναχικούς ανθρώπους.

Όμως η Δημοτική μας Αρχή δεν φαίνεται να γνωρίζει και δεν μπορεί να καταλά-
βει τι πραγματικά σημαίνει ο τόπος αυτός για όλους εμάς, τους μόνιμους και «εποχιακούς» κατοίκους, που επιμένουμε να παραμένουμε ενεργά μέλη του κοινωνικού συνόλου.

Εμείς από τη Δημοτική Παράταξη «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» καταδικάζουμε την αυθαίρετη, εχθρική και σκόπιμη απόφαση, την οποία είχε προαναγγείλει λίγες ημέρες πριν ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κύριος Γκίνης, όταν είχε δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι θα κλείσει ο ίδιος το ΚΑΠΗ στο Δήλεσι.
Στεκόμαστε στο πλευρό των μελών και φίλων του ΚΑΠΗ και απαιτούμε από τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο να βρουν τη λύση που θα επιτρέψει στο ΚΑΠΗ να συνεχίσει τη λειτουργία του και να παραμένει ανοιχτό τα Σαββατοκύριακα καθώς και τα απογεύματα, όπως γινότανε όλα τα χρόνια.
Δήλεσι 14 Ιουλίου 2016
ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
 «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»
ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ















-----------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας