Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας Κων.Μπακομήτρου με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης για τα σχολεία της Στερεάς Ελλάδας

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΠΔΕ ΛΑΜΙΑ 1


Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  κος Κωνσταντίνος Μπακομήτρος πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή  Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστο Δημητρίου στη Λαμία, για θέματα που αφορούν τα σχολεία μας  και τον προγραμματισμό δράσεων για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017.

∆ΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 _____
 Λιβαδειά, 22 Ιουλίου 2016 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & ∆ια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κος Κωνσταντίνος Μπακοµήτρος πραγµατοποίησε προγραµµατισµένη συνάντηση µε τον Περιφερειακό ∆ιευθυντή Α/θµιας & Β/θµιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστο ∆ηµητρίου στη Λαµία, για θέµατα που αφορούν τα σχολεία µας και τον προγραµµατισµό δράσεων για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017. 
Συγκεκριµένα ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη ενηµέρωση όσον αφορά την εκπαίδευση στα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σύµφωνα µε την προτροπή του Περιφερειάρχη κου Κ. Μπακογιάννη για την διευκόλυνση του παιδαγωγικού σκοπού των µαθητών και των οικογενειών τους. 
Σηµαντικό είναι να επιτυγχάνεται η µετακίνηση των µαθητών και η µεταφορά τους µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς και σε όλες τις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Παράλληλα υπήρξε η διαβεβαίωση στον Αντιπεριφερειάρχη ότι δεν υφίσταται καµία ανησυχία για τις ελλείψεις και τα κενά των εκπαιδευτικών στα σχολεία και των δύο βαθµίδων. 
Η ανασυγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχει ακριβώς ως στόχο την επισήµανση και προώθηση προβληµάτων που χρήζουν άµεσης επίλυσης του Υπουργείου





http://www.pste.gov.gr/








--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό