ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β΄ Δελτίο Τύπου





Τη Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016 στη πλατεία της Βιβλιοθήκης Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Β΄ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «ΕΦΗΒΕΙΑ» του Σεβασμιωτάτου  Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.  Μια γρήγορη αλλά και αναλυτική  περιήγηση   στο νέο πόνημα του Μητροπολίτη Αργολίδος  μας έκανε ο θεολόγος κ. Λιαμής Ηλίας .
            Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κκ Ιερώνυμος ο οποίος αναφέρθηκε σε όμορφες στιγμές που πέρασε ως Μητροπολίτης Θηβών & Λεβαδείας μαζί με τον τότε ηγούμενο της Ι.Μ. Σαγματά και σημερινό μητροπολίτη Αργολίδος.  Ο Μακαριώτατος προσέφερε αναμνηστικά στους συνεργάτες της Βιβλιοθήκης που στήριξαν τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητές της τη προηγούμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, στους καθηγητές θετικών επιστημών κυρίους Διομήδη Αντωνίου και Τσάδαρη Αθανάσιο. Επίσης, στο Δρ. Ρομποτικής του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κ. Πέτρο Κωφάκη καθώς και στον καθηγητή Αστροφυσικής του Παν/μίου Αθηνών κ. Αντώνιο Αντωνίου. Συνάμα και στην αγιογράφο μας κ. Δωροθέα Γιαννούκου.  Στο πρόσωπο της κυρίας Αγγελικής Κατσιφή τιμήθηκαν όλοι οι εθελοντές της Βιβλιοθήκης.
            Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μουάντζα κ. Ιερώνυμος (Πατριαρχείο Αλεξανδρείας), ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος, ο πρωτοσύγκελος της Ι. Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμέων Βολιώτης, ο  διευθυντής της Λεοντείου Σχολής, ο πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Σιβιτανιδείου Σχολής κ. Κοτονιάς Γεώργιος οι τοπικές αρχές και πλήθος κόσμου.
            Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με τις δράσεις της βιβλιοθήκης.

            Τη παρουσίαση συντρόφευσε μουσικά στο αρμόνιο ο Άγγελος Μακρής.























-----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό