Αυτοψία για τον Ασωπό (video)

Ο Ασωπός είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς αποτελεί το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό πρόβλημα της χώραςΟ Ασωπός είναι η απόλυτη προτεραιότητα για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς αποτελεί το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό πρόβλημα της χώρας, αλλά έως σήμερα ίσχυαν νόμοι της ζούγκλας τόνισε στον ΣΚΑΪ ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης. 

Δήλωσε ότι η περιφέρεια έχει καταθέσει τα σχέδια για το παρατηρητήριο υγείας και το παρατηρητήριο περιβάλλοντος και θα χαρτογραφηθούν όλοι οι αγωγοί που καταλήγουν στον Ασωπό. 

Αναφερόμενος στο Επιχειρηματικό πάρκο που δημιουργείται στην περιοχή, είπε ότι θα αφορά σύμπραξη ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. «Πρόκειται για ένα εγχείρημα βιώσιμο και δύσκολο, αλλά έχουμε πολλές πιθανότητες να το πετύχουμε. Θέλουμε κανόνες και κίνητρα». 

Ο παπαΓιάννης Οικονομίδης που έχει δώσει αγώνες για τον Ασωπό, ανέφερε ότι για πρώτη φορά πιστεύουμε ότι θα λυθούν τα προβλήματα περιβάλλοντος στην περιοχή και οι κάτοικοι θα επιστρέψουν στα Οινόφυτα. 

Πηγή: http://www.skai.gr/


------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής στο Δήλεσι