Σύλληψη για ναρκωτικά στην Οινόη




Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών & ελέγχων σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά πέντε (5) άτομα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης αναμεμειγμένα με καπνό

Συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ερευνών & ελέγχων, συνολικά πέντε (5) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στη Λιβαδειά, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι μετά από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (14) γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης Βοιωτίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 & 19 ετών αντίστοιχα, διότι στη κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους (5,1) γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας, συνελήφθη σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στην Αρκίτσα Φθιώτιδας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, αναμεμειγμένο με καπνό.

Τέλος, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, συνελήφθη σήμερα πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, αναμεμειγμένα με καπνό.













------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας