ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αθήνα, 21.06.2016

ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Για τον Υπουργό Υγείας.

ΘΕΜΑ: Επαναφορά των προβλημάτων λειτουργίας των Νοσοκομείων Βοιωτίας, με έμφαση τώρα στην αναστολή λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θήβας και στις δυσλειτουργίες εφημεριών.

Σε συνέχεια των με αριθ.5152/27.04.2016, 4999/21.04.2016, 4175/22.03.2016 και 2342/14.01.2016 αναπάντητων Ερωτήσεων μου στη Βουλή, που εξακολουθούν να είναι επίκαιρες, προστίθεται τώρα και το μεγάλο πρόβλημα της αναστολής λειτουργίας της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Θήβας (ΤΕΠ), λόγω έλλειψης του αναγκαίου αριθμού γιατρών (έστω και με την εφημερία των 14 μόνο ημερών/μήνα ως τώρα). Το ίδιο ισχύει και με ελλείψεις σειράς εφημεριών που παρατηρήθηκαν τελευταία, και που με έμφαση έχει επισημάνει ο Ιατρικός Σύλλογος Θήβας στη Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.
Αντίστοιχα προβλήματα ελλείψεων και δυσλειτουργιών υπάρχουν και στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Κατόπιν αυτών,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός

  1. Αν και πότε θα απαντηθούν οι πιο πάνω, επί μακρό χρονικό διάστημα, αναπάντητες Ερωτήσεις μου, κατά παράβαση κάθε έννοιας κοινοβουλευτικής δεοντολογίας, ώστε να γίνουν γνωστές οι κυβερνητικές προθέσεις για ένα τόσο σοβαρό επιδεινούμενο πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας;
  2. Ποια η μέριμνα για την επίλυση των πιο πάνω προβλημάτων;                                                                                               Ο ερωτών Βουλευτής


                                                                                                         ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ 
-------------------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!