Τον απήγαγαν και τον έπνιξαν σε κανάλι του Μόρνου στα Δερβενοχώρια





Φρικτό έγκλημα – Τον απήγαγαν και τον έπνιξαν σε κανάλι του Μόρνου σε  περιοχή των Δερβενοχωρίων Βοιωτίας

Η γυναίκα του έδωσε λύτρα 40.000€ στους απαγωγείς του άτυχου άντρα - Οι δράστες όμως δεν τήρησαν τη συμφωνία και τον σκότωσαν με πρωτοφανή αγριότητα...

Συγκλονίζει το νέο στυγερό έγκλημα που αποκάλυψε το πρωί η αστυνομία. Θύμα ένας 60χρονος ομογενής από το Καζακστάν που βρέθηκε νεκρός σε κανάλι του Μόρνου, σε περιοχή της Βοιωτίας. Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, αποκαλύπτουν το χρονικό της απαγωγής που κατέληξε σε δολοφονία και τις κινήσεις της οικογένειάς του, που προτίμησε να μην ειδοποιήσει την αστυνομία και να διαπραγματευτεί απευθείας με τους δράστες.
Όπως προκύπτει, το θρίλερ της εξαφάνισης ξεκίνησε στις 16 Απριλίου. Ο άτυχος 60χρονος πήρε τηλέφωνο τη σύζυγό του και της είπε πως τον είχαν αρπάξει. Στη συνέχεια μια άγνωστη ανδρική φωνή απείλησε τη γυναίκα, πως αν δεν δώσει 40.000€ θα τον σκοτώσουν. Η γυναίκα υπάκουσε. Πήγε με τα χρήματα στο προκαθορισμένο ραντεβού με τους δράστες, στα διόδια της Ελευσίνας. Εκεί δυο κακοποιοί οπλισμένοι με καλάσνικοφ πήραν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν. Μάταια η γυναίκα περίμενε να επιστρέψει ο σύζυγός της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς ζήτησαν αρχικά περίπου 300.000 ευρώ, αλλά έπειτα από διαπραγματεύσεις κατέληξαν στο ποσό των 40.000 ευρώ, κατά δήλωση της συζύγου του 60χρονου ομογενή.
Για περισσότερες από 20 ημέρες η σύζυγος του άτυχου 60χρονου δεν είχε κανένα νέο. Αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία, όταν όμως ήταν πολύ αργά. Δυστυχώς εντοπίστηκε η σορός του σε κανάλι του Μόρνου. Οι αδίστακτοι κακοποιοί του έδεσαν χέρια και πόδια, αλλά και ένα σάκο γεμάτο με πέτρες στην πλάτη και τον πέταξαν στο κανάλι του Μόρνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, για υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων. Οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από καταθέσεις που παίρνουν να διαπιστώσουν με ποιους είχε ανοιχτούς λογαριασμούς, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη των δραστών.
Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν από την νεκροτομή που γίνεται σήμερα, καθώς, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 60χρονος είχε και πρόβλημα καρδιάς.






http://permisospress.blogspot.gr/










-----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας