Ευχές από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Τανάγρας

Ο Δήμος Τανάγρας , ο Δήμαρχος κος Βασίλης Περγάλιας και η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου-Στουραΐτη  σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ο Δήμος Τανάγρας και η Πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα Ελένη Ζαφειροπούλου-Στουραΐτη , εντείνοντας τις προσπάθειες τους αγωνίζονται καθημερινά να γεμίσουν τα ράφια του παντοπωλείου για να μπορούν να βοηθήσουν τις ευπαθείς ομάδες πολιτών του δήμου μας ,  με στόχο την προστασία της αξιοπρέπειάς τους και την εξασφάλιση ενός ανεκτού επιπέδου διαβίωσης.

Το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με την δωρεάν παροχή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους δημότες, είναι μια πράξη ευθύνης και αλληλεγγύης, με στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.
Η κοινωνική αλληλεγγύη είναι το οξυγόνο που θα κρατήσει ζωντανή 
την κοινωνία μας στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.
«Γενναιοδωρία είναι να δίνεις περισσότερα
 από όσα μπορείς
 και περηφάνια να παίρνεις λιγότερα
 από αυτά που χρειάζεσαι»
  

Καλή Ανάσταση & Καλό Πάσχα
με υγεία και αισιοδοξία
----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Kαθαρές και απαγορευμένες παραλίες στην περιοχή μας από το ΠΑΚΟΕ

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!