Δελτίο Τύπου για την επίσκεψη του Κου Μπακογιάννη στο Δήμο Τανάγρας




ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                          ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 08/04/2016
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
 Δελτίο Τύπου
Το Δήμαρχο Τανάγρας Κο Βασίλειο Περγάλια συνάντησε την Πέμπτη 07/04/2016 στο δημαρχείο Σχηματαρίου ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κος Μπακογιάννης. Στη συνάντηση παρευρέθησαν και οι Αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου και πλήθος άλλων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Σε μια ιστορική συνάντηση όπως τη χαρακτήρισε ο Δήμαρχος, υπεγράφη το σύμφωνο συνεργασίας με σκοπό την ανάπτυξη και υλοποίηση του επιχειρηματικού πάρκου εξυγίανσης Οινοφύτων. Πρόκειται για ένα σύμφωνο που πρώτη φορά επιχειρείτε σε τέτοιο επίπεδο, αφορά την ανάπτυξη του Δήμου και ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Κο Μπακογιάννη δημόσια γιατί αποτελεί προσωπικό του όραμα και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε ένας άνθρωπος να λύσει το μεγάλο πρόβλημα του Ασωπού. Ο Δήμος θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης και θα πάει χέρι χέρι με την Περιφέρεια γιατί η περιοχή έχει βασανιστεί αρκετά.
Από την πλευρά του ο Κος Μπακογιάννης ανέφερε ότι ήρθε στο Δήμο με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό γιατί έγινε ένα σημαντικό βήμα μπροστά. Επικυρώνεται και τυπικά η συνεργασία μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας και η συμφωνία αυτή έχει μεγάλη συμβολική αξία γιατί στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι το πρόβλημα του Ασωπού θα λυθεί από κάτω προς τα πάνω. Ο περιφερειάρχης τόνισε πως έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας, ο δρόμος είναι ανηφορικός – ενδεχομένως να είναι και ολισθηρός – όμως είναι πολύ αισιόδοξος ότι όσο εμείς είμαστε «μπετόν» δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
ART_0289ART_0297ART_0300ART_0312ART_0335ART_0363
Ο Δήμαρχος
Β. Περγάλιας







http://www.tanagra.gr/















--------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας