Με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή της ψυχαγωγικής – εκπαιδευτικής δράσης ”Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης” στο Σχηματάρι





Η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) φιλοξενήθηκε σήμερα από τον Δήμο Τανάγρας και πραγματοποίησε, με την συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων Σχηματαρίου, την ψυχαγωγική – εκπαιδευτική δράση ”Λούνα Πάρκ Ανακύκλωσης”. Τα παιδιά μετείχαν σε διάφορα παιχνίδια με περιβαλλοντική στόχευση. Μέσα από το παιχνίδι , προβλήθηκαν όλα τα ρεύματα της ανακύκλωσης, με σκοπό τα παιδιά  να εκπαιδευτούν, να εξοικειωθούν με την ανακύκλωση, να αναπτύξουν την περιβαλλοντική τους συνείδηση. Σύντομα, ο Δήμος Τανάγρας , θα οργανώσει παρόμοιες δράσεις ώστε να πραγματοποιηθούν και σε άλλα σχολεία του τόπου μας.
 Με πρωτοβουλία της Δ/νσης Καθαριότητας , Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Τανάγρας , ο Περιφερειακός  ΦΟΔΣΑ  Α.Ε.  σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΤ  Τανάγρας  και τα  Δημοτικά  Σχολεία  Σχηματαρίου  διοργανώνουν την διεξαγωγή ημερίδας  με θέμα  ΄΄ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΄΄ στην κεντρική πλατεία Σχηματαρίου την Δευτέρα  11 Απριλίου 2016 και ώρα 09.30π.μ..


















http://diket.gr/













----------------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό