Δυο συλλήψεις στο Δήλεσι για παραεμπόριο
Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς , στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου ε πιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά τριάντα ένα (31) άτομα και συγκεκριμένα:

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Λαμία και στο Καραβόμυλο Φθιώτιδας, από αστυνομικούς τουΤμήματος Ασφαλείας Λαμίας & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας αντίστοιχα, καθώς και ένας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, (82,4) γραμμάρια μεθαδόνης, καθώς και μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης.
Ημεδαπός στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Αλλοδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (1.250) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και (72) πακέτα τσιγάρων.
Δύο (2) ημεδαποί επίσης στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς ομοίως της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί βεγγαλικών και κροτίδων.
Δεκατέσσερα (14) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:
  • Τρεις ημεδαποί σε περιοχές της Χαλκίδας, από αστυνομικούς των Α’ & Γ’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας.
  • Ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στην Ερέτρια Ευβοίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας & του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας αντίστοιχα.
  • Τρεις ημεδαποί σε περιοχές της Ιστιαίας, της Καρύστου και της Νέας Αρτάκης Ευβοίας, από αστυνομικούς τωνΑστυνομικών Τμημάτων Ιστιαίας, Καρύστου & Νέας Αρτάκης αντίστοιχα.
  • Αλλοδαπός στα Λουτρά Αιδηψού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιδηψού.
  • Δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας & του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς αντίστοιχα.
  • Ημεδαπός στην Αντίκυρα Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου.
  • Δύο ημεδαποί στη Λαμία και στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας & της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας αντίστοιχα.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις σε περιοχές της Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης & της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Φθιώτιδας αντίστοιχα, καθώς και ένας στη Χαλκίδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας.
Τέσσερα (4) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδαςκαι ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας, για παρεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παρεμπορίου.
Τέλος, δύο (2) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για επαιτεία.


Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.-----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας