Διάλεξη Αστροφυσικής "Η χαραυγή του κόσμου"






20/4/2016
Δελτίο Τύπου


            Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στη Βιβλιοθήκη Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου β΄ παρακολουθήσαμε μια άκρως ενδιαφέρουσα διάλεξη  για την εξέλιξη του σύμπαντος από τον διδάκτορα Αστροφυσικής του πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αντωνίου Αντώνιο που μας παρέσυρε σε μια περιπλάνηση στο χώρο των τεσσάρων διαστάσεων όπως μας τον έχει περιγράψει ο Einstein με τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας.
            Γοητευμένο το κοινό από τον καθηγητή που κατάφερε θέματα αστρονομίας να γίνουν κατανοητά, υπέβαλε στο τέλος ερωτήσεις και ακολούθησε γόνιμος διάλογος. 

                         Ο κ. Αντώνιος  Αντωνίου είναι Δρ. Αστροφυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον Τομέα Αστροφυσικής – Αστρονομίας – Μηχανικής του Τμήματος Φυσικής. Έχει πλήθος δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά και πολλές συμμετοχές σε διεθνή συνέδρια. 


















---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό