Πρόσκληση ενημέρωσης κοινού για το παρατηρητήριο υγείας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Τανάγρας και το Εργαστήριο Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής της Ιατρικής Σχολής  του Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνουν την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00,  στο Μέγαρο Δημοσθένη Λιάπη – Οινόφυτα Βοιωτίας, εκδήλωση ενημέρωσης του κοινού για την Ίδρυση και Εγκατάσταση Παρατηρητηρίου & Κέντρου Προαγωγής Υγείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Τανάγρας.

Το έργο αφορά στην προστασία της υγείας του πληθυσμού της περιοχής και στην ανάγκη αντιμετώπισης περιβαλλοντικών προβλημάτων, οργάνωσης και εξυγίανσης της άτυπης βιομηχανικής συγκέντρωσης στην περιοχή του Ασωπού ποταμού.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν  η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κώστας Μπακομήτρος ,ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας και η Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού.------------------------
 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Ίδρυση και Εγκατάσταση Παρατηρητηρίου & Κέντρου Προαγωγής Υγείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Τανάγρας

Τρίτη 19/04/2016, 19:00 μ.μ.
Οινόφυτα, Συνεδριακό κέντρο Δημοσθένη Λιάπη


19:00-19:10          Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας (Φανή Παπαθωμά, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας)
                                     
19:10-19:25              Χαιρετισμός (Κώστας Μπακομήτρος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας
19:25-19:40                 Δήμος Τανάγρας (Βασίλης Περγάλιας, Δήμαρχος Τανάγρας)
19:40-19:55                 Το Παρατηρητήριο και Κέντρο Προαγωγής Υγείας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Τανάγρας (Αθηνά Λινού, Διευθύντρια Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας και Ιατρικής Στατιστικής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών)

19:55-20:25                 Ερωτήσεις - Ανοιχτή συζήτηση

http://www.tanagra.gr/
-------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Νέα επιτυχία του Τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Δήλεσι

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας