Συνάντηση του Υπουργού ΕΣΔΑ κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή με τους Δημάρχους Σκύρου και Τανάγρας και τον Βουλευτή Βοιωτίας κ. Νίκο Θηβαίο
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                                                                                                                 Αθήνα, 29 Μαρτίου 2016
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ &
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓEIΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Σταδίου 27 και Δραγατσανίου 2,
101 83 Αθήνα
Τηλ.: 213 136 4915, 213 136 4916,
213 136 4351, Fax: 213 136 4402
E-mail: pressoffice@ypes.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής συναντήθηκε σήμερα με τον Βουλευτή Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Θηβαίο, τους Δημάρχους Τανάγρας και Σκύρου κ.κ. Βασίλη Περγάλια και Μιλτιάδη Χ’’γιαννάκη αντίστοιχα, τους αντιδημάρχους Τανάγρας κ.κ. Γιωργία Καμπιώτου και Σταμάτη Σπύρο και τον Δημοτικό Σύμβουλο του ίδιου Δήμου κ. Γιάννη Γκίνη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τους εν λόγω Δήμους και την ευρύτερη περιοχή και που αφορούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αιγιαλούς και ανάγκες της περιοχής που προκύπτουν από το προσφυγικό.


Η συζήτηση χαρακτηρίστηκε από τους συνομιλητές του υπουργού, ιδιαίτερα παραγωγική και δήλωσαν ικανοποιημένοι για την ανταπόκριση που έτυχαν σε ζωτικά σημεία.

---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Η λίστα της ντροπής!! Δείτε αναλυτικά τους μισθούς που έδινε η ΕΡΤ!!!