Στο Γυμνάσιο Σχηματαρίου ο Μιχάλης Ζαμπίδης την Τετάρτη για τον Αθλητισμό και το Kick Boxing

Στο Γυμνάσιο Σχηματαρίου θα παρευρεθεί αυτή την Τέραρτη 30 Μαρτίου ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής του Kick Boxing Μιχάλης Ζαμπίδης.

Με πρωτοβουλία του 'Α.Σ. Μονομάχοι Σχηματαρίου –Theologis Team' ο Ζαμπίδης ενώπιον ενός κοινού 300 μαθητών και καθηγητών θα μιλήσει για την σημασία του Αθλητισμού στη ζώη των ανθρώπων, καθώς και της σωστής Διατροφής για μια ισοροπημένη Υγεία.
Ακόμα μέσα από τα Ιδανικά που ίδιος έχει πρεσβεύσει όλα αυτά τα χρόνια αγωνιζόμενος στα ρινγκ όλου του κόσμου θα συμβάλει στην ανάδειξη του μαχητικού αθλήματος του Kick Boxing.
Ένος σπορ που προάγει διαχρονικές αξίες Ευγενούς Άμιλλας, Φιλάθλου Πνεύματος μέσα από την αγωνιστικότητα και την μαχητικότητα των αθλητών.
http://ufight.gr/


---------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας