Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στα Οινόφυτα σχεδιάζει η κυβέρνηση

Την πρόταση της κυβέρνησης για τη δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων σε έκταση πρώην εργοστασίου της περιοχής Οινοφύτων, εφόσον κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο, μετέφερε ο βουλευτής Νίκος Θηβαίος, στη διάρκεια επίσκεψης του στο Δ. Τανάγρας.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου από το γραφείο του βουλευτή ο δήμαρχος Β. Περγάλιας δήλωσε «έτοιμος να ανταποκριθεί – με την αρωγή και της Πολιτείας – στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει η χώρα μας, στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης των αναγκών των προσφύγων, αλλά και της ομαλής κοινωνικής ζωής.

Στη συνάντηση εκτός από το Δήμαρχο, παραβρέθηκαν και οι Αντιδήμαρχοι των Δημοτικών Διαμερισμάτων, ενώ συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στον ποταμό Ασωπό και την απορρύπανση της περιοχής, στην παραγωγική ανασυγκρότηση μέσω των νέων έργων άρδευσης, καθώς και στα έργα στο οδικό δίκτυο του Δήμου.


-----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας