Διεξαγωγή Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας Πάλης Παμπαίδων- Πανκορασίδων


Δελτίο Τύπου
«Διεξαγωγή Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας  Πάλης Παμπαίδων- Πανκορασίδων.»                Ο Αθλητικός Σύλλογος «Καπετάν Ιωάννης Λιάπης» σε συνεργασία με την Εθνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης διοργάνωσε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας  Πάλης Παμπαίδων- Πανκορασίδων. Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό Γήπεδο Σχηματαρίου στις 27& 28 Φεβρουαρίου 2016.

                Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος 55 αθλητικοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και την παρακολούθησαν περίπου 5000 θεατές. Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι Ολυμπιονίκες Ειρήνη Αϊνδηλή, Θάνος Κωνσταντίνος, Κουτσιούμπας Γεώργιος και Κουτσιούμπας Ξενοφών, Αρκουδέας Κων/νος, η πρωταθλήτρια της Πάλης και Γενική Γραμματέας του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Ζυγούρη και ο εκπρόσωπος του Πύρρου Δήμα, Ανατολίτης Γιώργος.
                Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας διεξαγωγής των αγώνων η Εθνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης βράβευσε τον Μεσογειονίκη Ζαφειρόπουλο Θανάση για την προσφορά του στο άθλημα. Επίσης, μεταξύ άλλων βραβεύτηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδος κ. Κουδούνης Νικόλαος για την συμβολή του στην υλοποίηση της διοργάνωσης των αγώνων.
                Ο «Α. Σ. Καπετάν Ι. Λιάπης» ευχαριστεί θερμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Μπακομήτρο Κων/νο, όσους από τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, την οργανωτική επιτροπή, τον προπονητή του Συλλόγου, Ιωάννη Σερετίδη και όσους βοήθησαν στην διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζονται προς τους χορηγούς του Πρωταθλήματος που ήταν ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδος, η ΒΙΟΚΥΤ, η Αλουμάν ΕΠΑΛΜΕ, η ΕΛΒΑΛ, η ΣΙΑΚΑΝΔΑΡΗΣ Α.Ε., η SCORPIOS Security, η Royal Security ,το Café Κρεμάλα, Κόκκαλης Ελαστικά και ο ΟΠΑΠ «Λιάπης- Τσιανάκας». 
                Τους αγώνες ομόρφυναν με την παρουσία τους τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Απανταχού Πετριλιωτών  και της Παμποντιακής  Ομοσπονδίας Ελλάδος.

                Ο Α. Σ. «Καπετάν Ιωάννης Λιάπης» θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους. 
-------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ