Η αποκριάτικη εκδήλωση στον Άγιο Θωμά Τανάγρας




Για 2η συνεχόμενη χρονιά οι σύλλογοι γυναικών και ο πολιτιστικός περιβαλλοντικός του Αγίου Θωμά συνδιοργάνωσαν τηναποκριάτικη εκδήλωση, το Σάββατο 12 Μαρτίου 2016.
Ο άστατος καιρός δεν επέτρεψε να εξελιχθούν τα δρώμενα στον κεντρικό δρόμο, αλλά το κέφι των χορευτών μετέφερε την εκδήλωση στην αίθουσα του ΚΑΠΗ.
Σκωπτικούς χορούς από περιοχές της χώρας μας παρουσίασαν οι χορευτικές ομάδες του Πολιτιστικού Συλλόγου σε διδασκαλία τηςΧριστίνας Στέρπη και Η Λιάτανη σε διδασκαλία της Νατάσσας Κόλια.
Μέλη της χορωδίας του χωριού ετοίμασαν κεράσματα που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους και η παράσταση έκλεισε με το Γαϊτανάκι που πλέχτηκε και ξεπλέχτηκε περίτεχνα. Ένας κύκλος που συμβολίζει τον κύκλο της ζωής, την ανάγκη συναδέλφωσης και αγάπης των ανθρώπων, το πέρασμα από τον Χειμώνα στην Άνοιξη με τις πολύχρωμες κορδέλες του.

Καλή σαρακοστή σε όλους


Περισσότερες φωτογραφίες έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: 
























-------------------

Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας