Γήπεδο 5χ5 Δηλεσίου Λίγη ντροπή δεν βλάπτει …





Έχουμε την τύχη να έχει κατασκευαστεί στην περιοχή μας ένα σύγχρονο γήπεδο 5χ5 στον οικισμό του ΟΤΕ , το οποίο είναι πλήρως περιφραγμένο . Όλοι οι αθλητές σέβονται το χώρο προσέχοντας τον και όταν αποχωρούν κλείνουν τις πόρτες ώστε να μην εισέρχονται στον τάπητα αδέσποτα.

Αυτό που έχει παρατηρηθεί τον τελευταίο καιρό κατ’ επανάληψη είναι οι υπεύθυνοι της ακαδημίας να δουν κάτοικο τις περιοχής να μπαίνει με το κατοικίδιο  του  μέσα στο τερέν του γηπέδου και ο σκύλος να κάνει την ανάγκη του λερώνοντας τον ….

Σε αυτό το χώρο προπονούνται αθλητές  , αθλούνται και παίζουν τα παιδιά μας και είναι απαράδεκτη αυτή η αδιαφορία κάποιου προς τους συνανθρώπους του.

Η διοίκηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου Δήλεσι και οι αθλητές καταδικάζουν αυτή την ενέργεια και παρακαλούν να μην επαναληφθεί.













----------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό