Δελτίο Τύπου Έργων & Δράσεων – Φεβρουάριος 2016


Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των δημοτών μας σας ενημερώνουμε για τις δράσεις και τα έργα που έγιναν στο Δήμο Τανάγρας κατά τον μήνα Φεβρουάριο 2016.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                     ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ 15/03/2016
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ

Δελτίο Τύπου Έργων & Δράσεων


Στα πλαίσια της συνεχούς ενημέρωσης των δημοτών μας σας ενημερώνουμε για τις δράσεις και τα έργα  που έγιναν στο Δήμο Τανάγρας κατά τον μήνα Φεβρουάριο 2016.
  

Ø  Ολοκληρώθηκε η σύνδεση της Δ.Ε. Τανάγρας με την κεντρική μονάδα διυλιστηρίου και την ΕΥΔΑΠ για την παροχή του νερού αποκαθιστώντας οριστικά το χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε την περιοχή.
Ø  Ασφαλτοστρώθηκε με πίσσα η είσοδος του δημοτικού σχολείου Δηλεσίου και οριοθετήθηκε η είσοδος / έξοδος σε αυτό, δίνοντας τέλος σε ένα πρόβλημα πολλών ετών στην ασφάλεια του σχολείου.
Ø  Ξεκίνησε η μετεγκατάσταση του Νηπιαγωγείου Δηλεσίου σε νέο χώρο πιο ασφαλή και άνετο.
Ø  Στις 5-2-2016 υπεγράφη η σύμβαση, και έγινε η έναρξη εργασιών για το έργο Ασφαλτόστρωση οδών Δημοτικής Ενότητας Σχηματαρίου , προϋπολογισμού 117.517,40 ευρώ.
Ø  Έγινε η έγκριση μελέτης, Κατασκευή Αποχέτευσης Ομβρίων Υδάτων (Δ.Ε. Δηλεσίου), προϋπολογισμού 2.509.200,00 ευρώ από το Δημοτικό Συμβούλιο και η υποβολή για χρηματοδότηση στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στην πρόσκληση & στα πλαίσια του Ε.Σ.Π.Α. 2014-2020.
Ø  Υπεγράφη η σύμβαση από διαγωνισμό του 2015 για τις συντηρήσεις των οχημάτων του Δήμου.
Ø  Στις 23-2-2016 υπεγράφη η σύμβαση, και έγινε η έναρξη εργασιών για το έργο Αντικατάσταση Εσωτερικού Δικτύου Υδρευσης   Δημοτικής Κοινότητας Σκούρτων Δημοτικής Ενότητας Δερβενοχωρίων, προϋπολογισμού σύμβασης 37.195,20 ευρώ.
Ø  Έγινε συντήρηση οδικού δικτύου (ασφαλτόστρωση) με μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου.
Ø  Έγινε συντήρηση δικτύου Δημοτικού φωτισμού, με μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου.
Ø  Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή διαβούλευση για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Τανάγρας σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες.
Ø  Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της παιδικής χαράς στην οδό Πύργου στα Οινόφυτα και το έργο παραδόθηκε στους δημότες.
Ø  Ολοκληρώθηκε η κατασκευή της παιδικής χαράς στον Άγιο Θωμά και το έργο παραδόθηκε στους δημότες.
      


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕΡΓΑΛΙΑΣhttp://www.tanagra.gr/


---------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας