Η θετική πλευρά του… ΤΕΙΡΕΣΙΑ: «Πλουσιότεροι» έφυγαν οι συμμετέχοντες της θεματικής ημερίδας στα Οινόφυτα





Μια άκρως ενδιαφέρουσα ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Συνοπτική παρουσίαση της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Εκαι παρεχόμενες υπηρεσίεςπρος τις επιχειρήσεις»  διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Βοιωτίας και ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ)σε συνεργασία μετην ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.ΕΗ εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 στο συνεδριακό κέντρο ΕκκλησιαστικήςΔιακονίας στα Οινόφυτα.








Μέσα στο γενικότερο κλίμα της ανασφάλειας και της νευρικότητας που επικρατεί στο χώρο του επιχειρείνη ημερίδα«γίνεται για να προσθέσει χρήσιμες πληροφορίες προς τους ενδιαφερόμενους».
Αυτό τόνισε στο χαιρετισμό του και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Στερεάς Ελλάδας κΝίκος Κουδούνηςέναςεκ των τριών συνδυοργανωτώνΤο Επιμελητήριο Βοιωτίας εκπροσώπησε ο Οικονομικός Επόπτης και Υπεύθυνος τωνΕκπαιδευτικών Προγραμμάτων κΛουκάς Παπαχαραλάμπουςο οποίος επανέλαβε την διαρκή επιθυμία του ΕΠΒ γιαεπιμόρφωση παντός είδους και διάχυση των απαραίτητων πληροφοριών που εκ των πραγμάτων απαιτεί ο επιχειρηματικόςκόσμος
Στην συνέχεια οι ομιλητέςέλαβαν διαδοχικά το λόγο για τις παρουσιάσεις τουςαρχής γενομένης από τον ΔρΠέτροΚαπασούρηΑναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Εκαι  Ιωάννη ΠαλόγλουΔιευθυντή Πωλήσεων &Υποστήριξης Πελατών της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ Α.Ε.
Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στις συμβολή της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ και ιδιαίτερα του Αρχείου των Αρνητικών στοιχείων στηναξιολόγηση της φερεγγυότητας και πιστοληπτικής ικανότηταςστην ευρωπαϊκή εμπειρία και τα συστημα ΑθέτησηςΥποχρεώσεων  ΣΑΥ καθώς και στις υπηρεσίες ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ προς επιχειρήσεις (Τ.Σ.Ε.Κ.).


Ας ακούσουμε τι δήλωσε σχετικά με την ημερίδα, ο Οικονομικός Επόπτης του ΕΠΒ κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους... 







http://orchomenos-press.blogspot.gr/












------------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας