Διανομή προϊόντων στο πλαίσιο του Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ ) στην Π.Ε. Βοιωτίας




Η  Π.Ε.  Βοιωτίας  επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, με εταίρους την Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας , τους Δήμους Λεβαδέων, Θηβών, Ορχομενού,  Αλιάρτου – Θεσπιέων, Διστόμου – Αράχωβας -Αντίκυρας  και Τανάγρας, στα πλαίσια της δράσης που υλοποιείται μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ) , παρέλαβε και θα διανείμει 18 τόνους τροφίμων, με απόλυτη υπευθυνότητα και σύμφωνα με τον καταγεγραμμένο αριθμό ωφελουμένων ανά εταίρο.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και τους εκπροσώπους τους, καθώς και τους εθελοντές, για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση του προγράμματος.
Οι  συνεργαζόμενοι εταίροι θα παραλάβουν τα τρόφιμα από τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης  “Σπάρος Α.Ε.”



















----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας