Συλλήψεις σε Δήλεσι και Οινόφυτα






Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα για διάφορα αδικήματα

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών – διαρρήξεων, τον εντοπισμό φυγοποίνων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά δεκαεπτά (17) άτομα και συγκεκριμένα:

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο γυναίκες & ένας άνδρας στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, διότι αφαίρεσαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ημεδαπού. Το εν λόγω όχημα αποδόθηκε στο νόμιμο κάτοχό του.

Τρία (3) άτομα και ειδικότερα δύο αλλοδαποί & ένας ημεδαπός στα Οινόφυτα Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας & του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, για απόπειρα κλοπής.
Συγκεκριμένα ανωτέρω δράστες αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από ανενεργό εργοστάσιο της περιοχής, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα. Κατασχέθηκαν μία πτυσσόμενη μεταλλική σκάλα, ένα μεταλλικό καρότσι μεταφοράς εμπορευμάτων, καθώς και διάφορα διαρρηκτικά & άλλα αντικείμενα, μέσα τα οποία θα βοηθούσαν τους δράστες στην ολοκλήρωση της πράξης τους. Επιπλέον κατασχέθηκαν (3) κινητά τηλέφωνα και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των δραστών.

Αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, για παράβαση νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα της εν λόγω ουσίας.
Τρεις (3) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας & του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας,σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διάφορα καταδιωκτικά έγγραφα.
Δύο (2) αλλοδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. & της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Τέσσερα (4) άτομα στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου, για παράβαση του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Τέλος, ημεδαπή στην Αταλάντη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, για παράβαση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συλληφθέντες, με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπου αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.















-----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας

Το 'Εθιμο της Φωτιάς & Κούλουμα στον Ωρωπό