Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης στο Δήμο Τανάγρας






Μία τεράστια διοργάνωση θα φιλοξενήσει ο Δήμος Τανάγρας στις 27 και 28 Φεβρουαρίου. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης παμπαίδων, όπου θα συμμετέχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα. Στο πλευρό αυτής της προσπάθειας και με τη συμμετοχή τους θα είναι ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κορυφαίοι αθλητές όπως Πύρρος Δήμας, Ταμπάκος Δημοσθένης, η Αιδινλή Ειρήνη, ο Θάνος Κώστας, ο Κουτσιούμπας Ξενοφών αλλά και τοπικοί φορείς όπως ο Δήμαρχος Τανάργας κ.Περγάλιας και περιφερειάρχης κ. Μπακογιάννης όπως και πολλοί άλλοι.
Το σωματείο ανήκει στην κατηγορία των ερασιτεχνικών Αθλητικών Σωματείων. Ως κύρια δραστηριότητά του έχει την ανάπτυξη και την καλλιέργεια των αθλημάτων της Ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης, της Άρσης Βαρών, της Σκοποβολής και της Τοξοβολίας . 
Ο σύλλογος σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών διοργανώνουν μία σειρά παράλληλων εκδηλώσεων με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα Πάλης Παμπαίδων Α΄ και Β΄. Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν διατροφολογικά συνέδρια  με θέματα : 1) διατροφικές διαταραχές με ομιλήτρια την κ. Απέργη Κυριακή 2) Βιταμίνη D με ομιλήτρια την κ. Σκουτέλα Ανίτα 3)  Οικογένεια η βάση της διατροφής με ομιλητή τον κ. Μανολαράκη Μανώλη και ταυτόχρονα επισκέψεις – ομιλίες ολυμπιονικών όπως ο Πύρρος Δήμας, Ο Ταμπάκος Δημοσθένης, η Αιδινλή Ειρήνη, ο Θάνος Κώστας, ο Κουτσιούμπας Ξενοφών και ο Γεώργιος Κουτσιούμπας στα σχολεία όπου θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους αθλητές και να ζήσουν μοναδικές στιγμές.

DSC_0300 DSC_0313DSC_0313

Την περασμένη εβδομάδα δύο κορυφαίοι αθλητές και πρωταθλητές, ο Γιώργος και Φώντας Κουτσιούμπας, επισκέφθηκαν τα σχολειά της περιοχής μας  και συγκεκριμένα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σχηματαρίου. Η διευθύντρια του σχολείου κ. Ευγενία Στρατή, οι υπόλοιποι εκπαιδευτικοί αλλά και οι μικροί “λιλιπούτειοι” φίλοι μας…επιφύλασσαν στους δύο αθλητές μας θερμότατη υποδοχή. Φυσικά, ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής, ο κύριος Αλέξανδρος Ανυφαντής δεν θα μπορούσε να είναι απών.
DSC_0334DSC_0334
Τα παιδιά είχαν πολλές απορίες για το άθλημα και οι αθλητές φυσικά αναπάντεχα ευτυχείς απάντησαν σε ότι ερωτήθηκαν. Με τον κύριο Γιάννη Σερετίδη, προπονητή του συλλόγου, σε ρόλο “coach” πραγματοποιήθηκε και ένα πρόχειρο παιχνίδι ελληνορωμαϊκής πάλης  με σκοπό τα παιδιά με επιτόπια έρευνα να κατανοήσουν-αλλά και να διασκέδασουν-καλύτερα το άθλημα. 





http://roomnews.gr/


















----------------
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες πάντα με την αναφορά της πηγής , θεωρώ ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα παρακαλώ ενημερώστε με για την αφαίρεση τους. Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα υπογραφούν. Σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τα γράφουν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Οι Ταναγραίες κόρες (Tanagra figurine)

ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΑΒΕΛΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ

Δρομολόγια τοπικής συγκοινωνίας